Kauniit kaihtimet ja lamelliverhot mittojen mukaan Espoosta

Ota yhteyttä!

Kaihdinasennus Tapio Ojanen Tmi on kaihtimiin ja lamelliverhoihin erikoistunut yritys Espoossa. Saat meiltä kaihtimet ja lamelliverhot mittojen mukaan ja paikalleen asennettuna toimistoon, kotiin, liiketiloihin ja julkisiin rakennuksiin koko Uudenmaan alueella. Palvelemme vuosien mukanaan tuomalla kokemuksella ja ammattitaidolla myös kaikissa muissa aurinkosuojiin liittyvissä kysymyksissä. Valikoimamme on varsin laaja, joten löydämme yhdessä varmasti parhaimmat ratkaisut kohteeseesi.

Laaja valikoima kaihtimia ja lamelliverhoja

Valikoimistamme löytyy laadukkaat kaihtimet ja lamelliverhot useilta eri valmistajilta.

Meiltä saat:

  • lamelliverhot joka lähtöön

  • erilaiset kaihtimet: alumiinisälekaihtimet, puukaihtimet, screen-kaihtimet

  • rullakaihtimet – yli 500 erilaista rullakaihdinta huippurullamekanismein

  • Visor-laskosverhot parvekelaseihin.

Kaikkien kaihtimien koko on leveydeltään 12,5–50 mm. Täysalumiinikaihtimet sopivat hyvin parvekkeelle – ne eivät ruostu kosteudesta. Kerromme mielellämme lisää tuotteista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Miten tilaat kaihtimet tai lamelliverhot?

Me autamme sinua hankkimaan tilaasi parhaiten sopivat kaihtimet tai lamelliverhot. Mittauspalvelumme tulee luoksesi ja mittaa kohteen tarkasti. Samalla autamme sinua löytämään muun muassa materiaaliltaan ja väriltään oikeanlaisen ratkaisun. Myöhemmin toimitamme tuotteen perille ja asennamme sen paikalleen.

Kun ammattilainen mittaa kaihtimet ja lamelliverhot, vältyt ikäviltä virheiltä ja mahdollisilta lisäkustannuksilta. Kokenut kaihdinasentaja on varmasti hintansa väärti. Asennamme myös vaativien kohteiden kaihtimet, joten olethan yhteydessä, kun haluat laadukkaan lopputuloksen.

Laatutuotteet edulliseen hintaan – ja takuulla

Myymme laadukkaat kaihtimet ja lamelliverhot, joilla kaikilla on viiden vuoden takuu. Laadukkaat tuotteet ja ammattitaitoinen asennustyö takaavat sen, että saat meiltä kestävän ratkaisun. Myymme aurinkosuojatuotteet myös varsin kilpailukykyiseen hintaan, joten pyydä meiltä rohkeasti tarjous kohteeseesi.

Kysy lisää!

Tutustu kuvagalleriaan!

Kuvagalleriassa voit tutustua erilaisiin lamelliverho- ja kaihdinratkaisuihin jo toteuttamissamme kohteissa. Kohteiden joukosta löytyy parveke- ja terassitiloja, kodin sisätiloja, julkisia tiloja ja erilaisia yritys- ja liiketiloja.