Näyttävät markiisit asennettuna Espoosta koko Uudellemaalle. Pyydä tarjous!

Pyydä lisätietoja

Kaihdinasennus Tapio Ojanen Tmi myy näyttävät ja korkealaatuiset markiisit avaimet käteen -palveluna Espoon, Vantaan, Helsingin, Vihdin ja Lohjan sekä muun Uudenmaan alueella. Hoidamme siis kaiken kohteen mittauksesta tuotteen toimitukseen ja asennukseen saakka. 


Markiisi suojaa katseilta, auringolta ja tarvittaessa ohjaa ihmiset oikeille reiteille. Ovi- ja ikkunamarkiisit viimeistelevät yrityksen julkisivun. Terassimarkiisit puolestaan tuovat suojaa säitä vastaan ja antavat mahdollisuuden hyödyntää ulkotilaa kuin toisena olohuoneena. Meiltä saat niin käsikäyttöiset kuin moottorilla varustetut ratkaisut kilpailukykyiseen hintaan.

Runsas valikoima laadukkaita markiiseja

Markiisivalikoimaamme kuuluu noin 500 erilaista tuotetta. Kaikki ovat laadukkaita ja toimivia malleja – markkinoiden ylivoimaista kärkeä. 

Kaikilla markiiseillamme on viiden vuoden takuu! Olemme pyrkineet pitämään markiisien hinnat kohdillaan, joten teet markiisiostokset meillä varsin edullisesti.

Saat meiltä:

  • markiisit terassille

  • markiisit näyteikkunoihin

  • markiisit sisäänkäynteihin

  • kankaiden vaihdot

  • Sandatex kankaat

Kysy lisää

Markiisien mittaus- ja asennuspalvelu

Jätä markiisin mittaus ja asennus ammattilaisen vastuulle, niin vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja turhilta kustannuksilta. Kun tilaat meiltä markiisit, saat ne helposti avaimet käteen -toimituksena: me mittaamme kohteen, toimitamme tuotteet paikan päälle ja asennamme ne kestävästi paikalleen.

Olemme valmiina auttamaan sinua markiisihankinnassa kohteeseen kuin kohteeseen. Tavoitat meidät puhelimitse, mutta voit lähettää myös sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Kerro samalla, minkälaiseen tilaan suunnittelet markiisin hankintaa ja millä aikataululla.

Anna ammattilaisen auttaa!

Markiisien mittaus on tarkkaa puuhaa! Oikeat mitat varmistavat sen, että lopputulos on toimiva ja näyttää hyvältä. Myös materiaali- ja mekanismivalinnat vaikuttavat olennaisella tavalla lopputulokseen. Tulemme mielellämme keskustelemaan erilaisista markiiseista, kangasmateriaaleista, värimalleista ja mekanismeista paikan päälle. Valikoimastamme löytyy kätevät sähkökäyttöiset markiisit, joihin saa tuuli-automaation tai tuuli-aurinko-automaation. Sähkökäyttöistä markiisia voi helposti hallinnoida kaukosäätimellä. Asennuksen jälkeen annamme sinulle myös käyttöopastuksen, jotta osaat jatkossa käyttää markiisia oikein. Laadukas ja hyvin pidetty markiisi kestää ahkeraa kulutusta ja kovaakin tuiverrusta pitkään.

Kuvagalleriasta löydät esimerkkejä

Alla voit tutustua markiisiratkaisuihin muutamissa kohteissa. Joukosta löytyy niin kotitalouksien, yritysten kuin julkisen sektorin toimijoidenkin ratkaisuja. Kerromme mielellämme lisää, joten ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voimme olla avuksesi!