Markiisit Espoosta

Näyttäviä ratkaisuja markiiseilla ammattilaisen toimitta­mana

Kaihdinasennus Tapio Ojanen Tmi mittaa ja asentaa korkealaatuiset markiisit mm. Espoon, Vantaan, Helsingin, Vihdin ja Lohjan alueella. Markiisi suojaa katseilta, auringonpaahteelta ja ohjaa asiakkaat oikeille reiteille. Katukuvassa ovi- ja ikkunamarkiisit viimeistelevät yrityksen julkisivun. Kodeissa terassimarkiisit tuovat suojaa säitä vastaan ja avartavat parhaimmillaan sisätilaa ulospäin. Meiltä saat niin käsikäyttöiset kuin moottorilla varustetut markiisit edullisesti.

Markiiseista on moneksi, meiltä saat:

  • Markiisit terassille
  • Markiisit näyteikkunoihin
  • Markiisit sisäänkäynteihin

Miten tilaat markiisit?

Soita ja tiedustele numerosta: 0400 706 898 tai voit laittaa myös viestiä.

Markiisien mittaus­palvelu

Mittaamme markiisit kohdilleen. Markiisien mittaus tulee tehdä tarkasti, jotta lopputulos on toimiva ja näyttävä sekä sopii julkisivuun mittasuhteiltaan. Tulemme mielellämme juttelemaan erilaisista markiisimalleista, kangasmateriaaleista, värimalleista ja mekanismeista paikan päälle.

Markiisien asennus­palvelu

Meiltä saat myös markiisien asennuksen. Annamme myös käyttöopastuksen, jotta käytät markiisia oikein. Laadukas markiisi kestää ahkeraakin käyttöä ja kovaakin tuiverrusta pitkään. Kaikilla markiiseillamme on viiden vuoden takuu.

Palvelemme mielellämme

Kaihdinasennus Tapio Ojanen Tmi palvelee markiisiasioissa Uudenmaan alueella. Olemme pyrkineet pitämään markiisien hinnat kohdillaan, joten teet markiisiostokset meillä varsin edullisesti. Katso tarkemmat yhteystietomme »

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluista, tarjousta työstä tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Tyytyväisyys­takuu!

Täällä työt tehdään hyvin.

luotettava kumppani AAA-luottoluokitus