Verhokiskot paikalleen asennettuna Espoosta Helsinkiin ja muualle Uudellemaalle

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kaihdinasennus Tapio Ojanen Tmi palvelee yrityksiä, julkista sektoria, taloyhtiöitä ja kotitalouksia Espoon ja muun Uudenmaan alueella kaikissa verhokiskoihin ja -tarvikkeisiin liittyvissä kysymyksissä. Saat meiltä laadukkaat, mutta hinnaltaan kilpailukykyiset verhokiskot ja -tarvikkeet mittojen mukaan ja paikalleen asennettuna – ja päälle hyvää palvelua.

Monipuolisesti kaikki verhoihin liittyvä

Tuotevalikoimamme on monipuolinen ja kattaa niin verhokiskot kuin muutkin verhotarvikkeet laidasta laitaan, joten saat meiltä näppärästi kaikki yhden ja saman katon alta. Etsitkö jotakin tiettyä tuotetta vai kokonaisvaltaista ratkaisua tilaasi? Anna meidän tulla avuksi!

Valikoimistamme löydät muun muassa:

  • verhokiskoja

  • verholiukuja ja -kannattimia

  • verhokoukkuja

  • verhokiinnikkeitä.

Verhokiskojen valikoimamme kattaa yli 50 erilaista mallia. Myymme kotimaisia huippuverhokiskoja, joille annamme viiden vuoden takuun!


Myymme myös muita aurinkosuojatuotteet: saat meiltä kaihtimet, markiisit, lamelliverhot ja rullaverhot kilpailukykyiseen hintaan.

Pyydä lisätietoja

Kokonaisvaltaista palvelua

Tarvitsetko apua verhokiskojen ja -tarvikkeiden kanssa? Ammattilaisemme ovat valmiina palvelemaan sinua kaikissa verhokiskoihin ja aurinkosuojiin liittyvissä kysymyksissä. Saat meiltä kokonaisvaltaista palvelua avaimet käteen -periaatteella: mittaamme, neuvomme, toimitamme ja asennamme kiskot ja verhot niin, ettei sinun tarvitse kantaa huolta mistään.

Ota yhteyttä meihin, niin keskustellaan tarpeistasi! Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää verkkosivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Laadukkaat verhoratkaisut

Laadukas verho ansaitsee hyvän verhokiskon ja kannattimet, sillä oikeanlainen verhokiinnitys varmistaa sen, että verho toimii moitteettomasti ja näyttää hyvältä. Oikeanlaisen asennuksen avulla verho on esimerkiksi helppo vetää ikkunan suojaksi. Laadukkaat verhokiskot ja verhokiinnikkeet antavat viimeisen silauksen näköesteellesi. Anna meidän siis viimeistellä lopputulos yhdessä kanssasi!

Kysy lisää

Kuvagalleria

Kuvagalleriassa voit tutustua erilaisiin meillä myynnissä oleviin verhokiskoihin ja verhotarvikkeisiin – ja valikoimaahan meillä riittää. Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme, joten ota yhteyttä, jos haluat kuulla lisää!